Weblog del "Isaura's Grup CPM+"

En aquesta pàgina web posem les nostres activitats i la agenda de trobades

domingo, febrero 25, 2007

Sortida "Port del Comte" 23-25 Febrer 2007

Aquest cap de setmana, el tercer de l'Isaura's Grup, hem estat per terres del Solsonés, a Port del Comte i a la Pedra. Hem estat totes les parelles excepte el Toni i la núria que al final sel's hi ha complicat el tema.


El dissabte al matí vam fer una miniexcursió, desde l'apartament de Port del Comte, a una mirador molt txulo que hi ha a una parell de kilòmetres cap a St. Llorenç de Morunys.


Després de fer un bon àpat a "Coll de Port", on es van afegir la Montse i l'Oriol, vam anar cap a l'apartament a fer una mica de revisió del Grup. Van sortir els següents temes:

  • Intentar remarcar, en la mesura que sigui possible: "els punts de millora del tema que es toqui" i "raonar més les sol.lucions que hem anat trobant a nivell de parella a la problemàtica de cada tema, amb la finalitat que això pugui ser d'ajuda a la resta de parelles del grup".

  • Fer, un parell de cops a l'any, un "sopar-col.loqui" a casa d'algú on es convidi a un personatge d'interés per al grup. El primer event, el prepararan l'Àlex i la Isaura a casa seva abans d'estiu. L'Oriol, que ja forma part d'un grup que organitza col.loquis similars, ens enviarà el programa del 2006 per si a algú interessa apuntar-se a les sessions del pròxim mes de Juliol.

  • Fer rotatori el paper de "parella coordinadora del grup" cada any, entre els mesos de Juliol i Agost.

  • Es presentarà a l'Ignasi una nova parella que té interés en entrar al grup. Ser una parella més al grup permetria que si alguna parella no pot assistir a alguna sessió, el grup no que daria tant afectat.

Després de fer aquest repàs, va començar el primer concurs de poesia de "l'Isauras Grup". El premi a la millor poesia el va guanyar la Montse en una lluita ajustada amb la Judit i la Isaura.


Al vespre hi va haver cinefòrum amb audiència limitada per les hores de la nit i vam veure: "Babel".


El diumenge, entre una mig nevada-pedregada, vam abandonar Port del Comte per baixar a La Pedra a fer una costellada. Allà vam disfrutar de la carn de "Ca La Roseta" en bona companyia i vam jugar, amb la Mar com a principal impulsora, al "Pictionari". Tot i que la partida va estar molt igualada, les noies van acabar guanyant als nois ajudades, en part, pel consentiment i bona actitud dels nois.




( Més fotos ...)